Memozz koncept for Baby

Model Classic Baby

Memozz samler jeres minder

Memozz en en helt ny og hyggelig måde at gemme på barnets vigtige minder.

Børnene er for små til selv at kunne huske hvad der sker i deres liv de første år, men med Memozz har du mulighed for at, sammen med barnet, se tilbage på årene der er gået.

Memozz lægger meget op til historiefortælling, og børnene nyder at sidde og få fortalt anekdoter og historier om dem selv da de var helt små. Vi hører tit om hvor glade også de større børn er for deres Memozz, og om hvor ivrige de er for at hive venner og familie hen for at se den – den bliver et helt lille trofæ over deres liv.

Barnedåbsgave fra gudmor
Memozz koncept Livstavlen
Memozz Midterplade med foto
Nærbillede af fotogravering
Hjertebrik til Memozz Classic
Mindebrik Kravler
Montering af mindebrik
Memozz koncept Rammer

Memozz er et godt kvalitetshåndværk

Hver enkelt Memozz vi laver, har været mellem mange kyndige hænder –

inden den bliver sendt afsted fra Brikfabrikken.

Alt bliver lavet fra bunden i hånden, og finder vi den mindste lille ting vi ikke er helt tilfredse med, laver vi det hele om igen. Kvaliteten er en vigtig grundsten for os alle her på Brikfabrikken, og hele teamet er inde over hver eneste Memozz der bliver sendt ud.

Herunder kan du læse mere om de forskellige elementer på en Memozz.

1

Midterplade

Midterpladen er hjertet på din Memozz

På den graveres barnets navn, et billede eller et symbol, og hvis det ønskes, barnets fødselsdato.

På bagsiden af Midterpladen er der indgraveret et serienummer. Dette unikke serienummer identificerer din Memozz, og vi registrerer i vores system hvor mange Mindebrikker der er koblet til en Memozz.

Bag på rammen er der et ovalt hul, som gør at du kan se dit serienummer uden at skulle afmontere din Memozz.

2

Foto/Symbol

Få graveret et sødt billede af den lille

På Midterpladen kan du vælge at få graveret et symbol, stjernetegn eller et personligt billede.
Ved fotogravering uploader du bare dit billede til os, så klarer vores grafiker resten.

Vi graverer med en computerstyret laser, og dit billede bliver derfor utrolig detaljeret. Billedet får nuancer fra en helt lys - til en helt mørk gravering.
Når man får graveret noget hos f.eks. guldsmeden, bliver graveringen ridset ned i stålet. Vi bruger en helt anden computerstyret metode, som gør at stålet bliver "brændt" mørkere, og graveringen kan ikke hverken slides af eller falme.

3

Hjertebrik

Den allerførste brik

Med i købet af et Memozz Startsæt, medfølger en Hjertebrik.

Hjertebrikken er monteret øverst som den første brik på din Memozz, på den pusletap der sidder øverst på Midterpladen. Den er den første i rækken af barnets Mindebrikker, og markerer starten på barnets liv og de mange kommende oplevelser og milepæle.

4

Mindebrik

Hver brik er et minde

Mindebrikkerne symboliserer hver især en milepæl, begivenhed, eller evne i barnets liv.

Mindebrikkerne er udformet som puslespilsbrikker, og sættes på Memozz'en hvor de danner barnets historie. Brikkerne kører rundt i ringe omkring selve Midterpladen, og fremviser på den måde en unik timeline over barnets liv. Vi har Mindebrikker til enhver anledning ovre i shoppen, og du har endda mulighed for at designe dine egne brikker med både eget foto og tekst.

5

Overgangsbrikker

Når du når hele vejen rundt, startes en ny ring

Den sidste Mindebrik i hver ring kaldes en Slutbrik.

Slutbrikken har en pusletap i toppen, som giver mulighed for at begynde på den næste ring ovenover. Den næste brik der tilføjes, starter på den nye ring, og kaldes derfor for en startbrik.

Via dit serienummer kan vi i vores system se hvilken brik du er kommet til, og vi ved derfor hvordan din brik skal udformes.

6

Rammen

I trygge rammer

Vi håndlaver selv alle vores rammer, og din ramme tilpasses specielt til din Memozz.

Når du bestiller et Memozz Startsæt, følger der en ramme med, og du vælger selvfølgelig selv hvilken af vores flotte rammefarver du vil have.