MIDTERPLADEN

Hvor stor er en Memozz?

Selve Midterpladen måler Ø 10 cm, og vejer 146 gram.

Hvad er en Memozz lavet af?

Memozz er fremstillet i 2 millimeter rustfrit stål i en høj kvalitet.
Vi får stålpladerne fra England, som vi arbejder videre med på vores værksted.

Hvordan vedligeholder jeg min Memozz?

Din Memozz kræver ikke vedligehold. Eventuelt snavs eller mærker efter fedtede fingre kan let fjernes med en mikrofiberklud.
I vores webshop sælger vi et rensekit, som indeholder en flaske med økologisk rensevæske og en mikrofiberklud.

Falmer min Memozz med tiden?

Memozz er lavet af rustfrit stål som ikke forandrer sig.
Det falmer ikke som sølv, irrer ikke som kobber, oxiderer ikke, og holder sin skinnende blanke overflade helt af sig selv.

Er en Memozz meget tung?

Nej, det er den slet ikke.
Selve Midterpladen vejer kun 146 gram, og selv med adskillige ringe med Mindebrikker, kan rammen sagtens holde til det.

Kan min Memozz ruste?

Memozz er fremstillet i rustfrit stål, og kan derfor ikke ruste.

Fås Memozz i andre materialer?

For at holde en ensartethed i produktet, findes Memozz kun i rustfrit stål.

Kan Memozz fås i andre farver?

Selve Midterpladen og Mindebrikkerne findes ikke i andre farver.
Du kan dog helt selv vælge farve på din ramme.

Er Memozz produceret i Danmark?

Ja, Memozz er 100% danskproduceret.
Vi fremstiller alle vores produkter i hånden på vores Brikfabrik i Nordjylland, og det er med til at sikre dig et produkt i en eksklusiv dansk kvalitet, som du kan have glæde af resten af livet.

Hvilke bogstaver og skrifsymboler kan i gravere?

Vi bruger en international skrifttype kaldet Monotype Corsiva, denne skrifttype understøtter langt de fleste sprog og skriftsymboler. Hvis du ønsker at få graveret tekst i et andet sprog, kan vi som regel også sagtens gøre det.

Kan jeg selv vælge skrifttype- og størrelse på min Memozz?

For at sikre at din Memozz følger en rød tråd og bliver så flot som muligt, har vi nøje udvalgt den skrifttype vi bruger. Skrifttypen kan derfor ikke ændres. Selve skriftstørrelsen justeres efter individuel vurdering af vores grafiker.

Kan jeg få et billede på min Memozz?

Ja, det kan du sagtens!
Du skal bare uploade dit billede, så klarer vi resten. Vores grafiker vil behandle dit billede, fjerne baggrund og gøre det klar til gravering.
Læs mere om fotogravering her.

Hvor mange billeder må jeg få på min Memozz?

For at dit billede kommer i fokus, og for at din Memozz ikke synes overfyldt, anbefaler vi at der kun graveres ét billede på midterpladen.

Kan jeg selv designe et symbol eller billede til min Memozz?

Ja, det kan du godt. Vi har ofte graveret våbenskjold, monogrammer, tegninger og lignende. Du skal bare uploade dit billede eller symbol til os, så klarer vi resten.

Hvilket format og størrelse skal jeg mit symbol eller billede i?

Vi er ikke kræsne i forhold til filtyper, dog foretrækker vi de mere gængse af slagsen, som f.eks. .JPG og .PNG.
For at sikre dig det bedste resultat, skal dit billede eller symbol være i en rimelig god opløsning. Selv billeder taget på nyere telefoner og tablets kan som regel sagtens bruges. Læs mere om fotogravering her.

Hvis du er i tvivl om, om dit billede kan bruges kan bruges til fotogravering, kan du bruge vores  værktøj Memozz Billedvurdering. Her kan du helt gratis og uforpligtende uploade dit billede til os, og så vurderer vi om dit billede er egnet til fotogravering.

Kan i fjerne baggrunden på mit billede?

Ja, det kan vi sagtens.
Når vores grafiker modtager dit billede, vurderes det hvordan motivet vil se bedst ud i en fotogravering. Som regel fjernes baggrunden, og billedet beskæres. Herefter fades kanten, så overgangen bliver mere naturlig.
Har du specielle ønsker i forhold til dit billede, finder vi selvfølgelig også ud af det. Skriv en mail til os på info@memozz.dk eller ring til os på 98861428.

MINDEBRIKKERNE

Hvad er brikkerne lavet af?

Mindebrikkerne er fremstillet i solidt 2 mm rustfrit stål i en høj kvalitet. Vi får de rå stålplader fra England, som vi arbejder videre med på vores værksted.

Hvor store er brikkerne?

Brikkerne måler 35×25 mm, og de er 2 mm tykke.

Kan jeg købe en Mindebrik som gave?

Ja, det kan du sagtens! Når der købes en Memozz Classic Mindebrik som gave, skal den i vores system tilknyttes den Memozz som den skal sidde på. Derfor har vi enten brug for serienummeret som kan ses bag på rammen, eller parrets/barnets fulde navn samt bryllups- eller dåbsdatoen.

Er brikkerne magnetiske?

Mindebrikkerne er fremstillet i rustfrit stål, og er derfor ikke magnetiske.

Sidder brikkerne i bunden af min Memozz på hovedet?

Ja, det gør de. Rent designmæssigt ser det bedst ud. Selv om brikkerne er vinklede eller vender omvendt, kan man sagtens stadig læse teksten.

Kan jeg selv montere brikkerne på min Memozz?

Ja, det kan du sagtens. Når du køber nye Mindebrikker, sætter vi dobbeltklæbende specialtape på bagsiden. Du skal blot tage folien af tapen og montere din nye brik på din Memozz.

Hvad gør jeg når jeg vil begynde på en ny ring?

Vi har registreret i vores system, via dit serienummer, hvor mange brikker du har på din Memozz. Brikkerne sorteres kronologisk, og den sidste brik i en ring bliver til en Slutbrik. Slutbrikken har en pusletap i toppen, som sættes sammen med Startbrikken i den nye ring. Du kan læse meget mere om brikkernes placering her.

Kan jeg skifte rækkefølgen på mine Mindebrikker?

På Memozz Classic har Startbrikken og Slutbrikken deres faste placering, men du kan sagtens flytte rundt på brikkerne inden for samme ring. Brikkerne sidder fast med dobbeltklæbende tape. Du kan læse meget mere om brikkernes placering her.

Hvor mange ringe kan jeg have før rammen bliver for lille?

Den standardramme der følger med til startsættet kan rumme to ringe, i alt 30 brikker. Når din Memozz går ind i sin tredje ring, har du brug for en Large Ramme. Du kan købe større rammer til din Memozz i webshoppen.
Vi håndlaver alle rammer her på Brikfabrikken, og derfor er din Memozz dybest set uendelig. Du vil altid have mulighed for at udvide med nye brikker.

RAMMEN OG BAGPLADEN

Er rammen med i prisen?

Ja, når du køber et Memozz Startsæt, medfølger en ramme. Du kan selv vælge farven på din ramme; Sølv/sort, Matsort, Mathvid eller Antikhvid.

Hvad er rammen fremstillet af?

Rammerne er fremstillet af FCS-godkendt Ayoustræ. Rammerne er beklædt med folie, og den Antikhvide model er malet. Alle vores rammer bliver håndlavet her på Brikfabrikken. Læs mere om rammerne her.

Hvor stor er rammen?

Standardrammen som følger med til startsættet, måler 24×24 cm, og er 3,5 cm dyb. En standardramme kan rumme 2 ringe med Mindebrikker, i alt 30 brikker. Bliver din Memozz helt fyldt, har du altid mulighed for at købe en større ramme i shoppen. Det er let at flytte din Memozz over i en ny ramme, og vi sender alt det dobbeltklæbende tape med som du skal bruge.

Kan jeg få andre slags rammer til min Memozz?

For at holde en ren linje og sikre en god kvalitet, har vi valgt at holde os til ét rammedesign. Du kan dog frit vælge farven på din ramme.

Kan jeg få rammen i andre farver?

Ja, det kan du! Du kan frit vælge om din ramme skal være sølv/sort, matsort, mathvid eller antikhvid. Læs meget mere om vores forskellige rammer her.

Kan jeg købe Memozz uden ramme?

Memoz Serienummer graveret på bagsiden af Memozz livstavlen

Din Memozz er monteret i en specialfremstillet ramme, så du kan derfor ikke købe den uden rammen. Midterpladen på din Memozz sidder fast i rammen via en serienummerplade på bagsiden.
Den ovale serienummerplade monteres i et hul i bagpladen på rammen, for at vi er sikre på at din Memozz sidder præcist som den skal. Af den grund er der brug for den specialfremstillede ramme, for at kunne holde din Memozz på plads.

Er der ophæng bag på rammen?

Ja, der er en naturlig kant på bagsiden af rammen, som kan hvile på en skrue.

Er der fod på rammen?

Ja, det er der. Til alle vores rammer medfølger en sort stålfod, som let kan monteres på bagsiden af rammen med de medfølgende skruer.

Er der glas på rammen?

For at gøre det sikkert og let for dig at montere nye brikker på din Memozz, er der ikke glas på rammen. Bliver din Memozz snavset med f.eks. fedtede fingre, kan du let rengøre den med en mikrofiberklud med lidt rensevæske. Vi sælger også rensekits i butikken.

Hvilket materiale er bagpladen lavet af?

Bagpladen i rammen er lavet af 4 mm MDF-plade, som vi selv laserudskærer her på Brikfabrikken. Pladen er beklædt med fin, sort velour, som komplimenterer stålet rigtig godt.

Kan jeg selv vælge farve på stoffet på baggrunden?

Da vi skulle vælge designet på vores bagplade, testede vi velour i mange forskellige farver, kvaliteter og varianter. Vi valgte kun at føre den sorte variant, da den harmonerer rigtig godt med stålet og med selve graveringen.

Hvad gør jeg når min Memozz bliver for stor til rammen?

Når din Memozz skal udvides til den tredje ring eller mere, skal du bruge en ny ramme. Vi håndlaver din nye ramme til den ring du er kommet til. Når du køber din nye ramme, medfølger alle materialer til at overføre din Memozz til den nye ramme. Der er ikke brug for specialværktøj, og det er let at overføre din Memozz. Du kan købe din nye ramme her.

Hvordan sidder Memozz fast i rammen?

Memoz Serienummer graveret på bagsiden af Memozz livstavlen

Selve midterpladen er udstyret med en pålimet oval stål-serienummerplade på bagsiden. Serienummerpladen passer ind i et hul i bagbeklædningen på rammen, og midterpladen klæbes fast med stærkt dobbeltklæbende specialtape.

På denne måde kan du derfor også se dit serienummer uden at skulle afmontere din Memozz.

LEVERING OG FORSENDELSE

Hvad er leveringstiden?

Så snart du har godkendt dit udkast, graverer og sender vi din pakke. Den normale leveringstid fra du har godkendt udkastet til du har din pakke er 3-4 hverdage. Læs mere om levering og forsendelse her.

Hvad koster leveringen?

Vi sender alle vores pakker med GLS, og fragtprisen vil enten være 38,- eller 48,- kr, alt efter pakkens størrelse.

Kan man få lavet en hasteordre?

Ja, det vil normalt sagtens kunne lade sig gøre. Kontakt os, så snakker vi om det. En hasteordre koster naturligvis ikke ekstra.

Kan jeg selv afhente min ordre ved jer?

Ja, det kan du sagtens! Alle ordrer kan, efter aftale, hentes direkte hos Brikfabrikken. (Så sparer du også portoen)
Vores adresse er:

Memozz
Aalborgvej 404
9352 Dybvad

Kan jeg få leveret til en anden adresse?

Ja, det kan du sagtens. Du kan selv vælge en anden leveringsadresse når du laver din ordre. Du har også mulighed for at få pakken leveret til eksempelvis din arbejdsplads.

Hvad gør jeg hvis min pakke forsvinder i posten?

Alle vores pakker sendes med GLS Track & Trace, og du kan derfor spore din pakke under hele turen. Skulle din pakke mod forventning blive væk i posten, så kontakt os endelig.

Hvor sender i pakken fra?

Vi sender pakken fra Brikfabrikken på vores adresse i Vendsyssel.

Memozz
Aalborgvej 404
9352 Dybvad

Jeg er på en hemmelig gave-mission! Hjælp!

Når vi sender pakker sætter vi ofte et lille Memozz-klistermærke på. Hvis du ønsker at din pakke skal være “helt hemmelig”, så notér det i bemærkningsfeltet under bestillingen – Så laver vi din pakke så anonym som muligt. Hvis du vil være helt sikker på ikke at blive afsløret i din gavemission, kan du også vælge at få pakken tilsendt til en anden leveringsadresse. Denne super-secret-service er helt gratis. :o)

BETALING OG VIABILL

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, JCB og Maestro.

Er det sikkert at betale med kort?

Ja, det er helt sikkert. Vi bruger et sikkert betalingssystem som krypteret og godkendt efter den høje PCI-standard. Vi kan ikke hæve mere på dit kort end du har betalt, og vi har ikke adgang til personlige oplysninger. Vores webshop er desuden e-mærket, som er din garanti for en helt sikker og godkendt webshop.

Kan jeg betale med bankoverførsel?

Ja, det kan du sagtens. Kontakt os, så finder vi ud af det.

Hvad er ViaBill?

Her på webshoppen kan du vælge at betale med ViaBill.

Læs meget mere her.

Kan jeg betale med Mobile Pay?

Ja, det kan du sagtens. Du vælger din betalingsmetode i check-out.