Dåbsgaver med personlighed.

Memozz Classic – en barnedåbsgave for livet

Giv en gave til den lille ny, som er helt speciel.
Hos Memozz laver vi unikke graverede dåbsgaver som kan bringe glæden frem hos modtagerne i mange år fremover.

Memozz er en helt unik livstavle, som fortæller om dit barns milepæle og evner. Hver puslespilsbrik symboliserer en begivenhed, og består af en overskrift, et symbol og en dato/alder. På den måde er Memozz som en form for udvidet “Barnets bog”, og du kan altid løbende sætte flere Mindebrikker på som du ønsker.

Dåbsgaver fra Memozz En livstavle

Du kan få graveret dit yndlingsbillede af barnet på selve midterpladen – kun fantasien sætter grænser. Som regel kan selv billeder taget med smartphones og tablets sagtens bruges til at lave en flot fotogravering.

På midten graveres også barnets navn, og hvis det ønskes, en fødselsdato.

Hvor en almindelig dåbstavle eller fødselsplakat stopper, fortsætter Memozz med at kunne fortælle om barnets nyeste oplevelser og milepæle. Et helt unik og epokeskabende produkt imellem alle dåbsgaver.

Med startsættet medfølger din første brik, og herfra kan du helt selv bestemme hvordan din Memozz skal udforme sig. I shoppen har vi rigtig mange forskellige brikker, lige fra “Første smil” til “Blev konfirmeret”. Nogle køber Mindebrikker til alle barnets oplevelser, andre kan bedre lide at holde sig til de store træk. – Med Memozz bestemmer du helt selv.

Vi graverer først når du er helt tilfreds

Når du køber et Memozz Startsæt, laver vi allerførst et udkast til dig.

Et udkast er et billede af hvordan din Memozz kommer til at se ud.

Vores grafiker behandler dit billede i vores grafikprogrammer, og laver en opsætning hvor du både ser selve Midterpladen og brikkerne. Udkastet bliver herefter sendt til dig på din mail, og der har du mulighed for enten at lave en rettelse, eller godkende udkastet.

Vi graverer først din Memozz når du er 100% tilfreds.
Denne grafiske mulighed for at se dit produkt inden gravering er ikke noget  du normalt oplever ved køb af dåbsgaver.

Se vores livstavler

Graveret bordflag – en klassisk dåbsgave

Gaven der tages frem år efter år

Et bordflag er den mest klassiske af alle dåbsgaver.

.. og med et Memozz bordflag bliver det endnu mere specielt og personligt.

Den detaljerede fotogravering gør netop vores bordflag til noget helt specielt.
Vores flotte bordflag findes i forskellige designs, blandt andet vores klassiske dåbsflag, hvor barnets fødselsdato, fødselsmål og dåbsdato indgraveres.
Memozz Bordflag med fotogravering og fødselsmål

Tekstplade på bagsiden af flaget er vores nyeste skud på stammen.
Lav en personlig hilsen der kan følge barnet igennem livet.Personlig graveret tekstplade til bordflag fra Memozz

Flag til mange anledninger. Du bestemmer helt selv, om du ønsker barnets billede graveret, eller blot navnet. Vi har også helt enkle bordflag med et navn samt en dato.
Vi har selvfølgelig også flagstænger med og uden foto til barnet der skal navngives, hvor barnets fødselsmål, navn, samt datoen for navngivningen skrives.

Et personligt bordflag er en gave som med sikkerhed vil skabe glæde, og som vil blive taget frem til festlige lejligheder i alle afskygninger i mange år fremover.

Smuk fødselstavle i træ

En helt unik fødselstavle

Vores naturlige fødselstavle i træ er meget populær og alternativ dåbsgave.

Vi graverer barnets unikke data. Fødselstavlen graveres med barnets navn, fødselsdato, fødselsmål, stjernetegn samt hvilket sygehus det kom til verden på.

Med tavlen følger også en læderrem. Tavlen hænges op på væggen i remmen med den medfølgende messingskrue. Du vælger selv farven på læderremmen; brun, cognac eller natur. Du kan også købe ekstra læderremme ved siden af, så har du mulighed for at skifte farven på remmen senere.

Træet graveres med en stor laser, som laver en cirka 1 millimeter dyb gravering ned i selve pladen. Træet bliver brændt væk af laseren, og den graverede del af skiltet står derfor flot og mørk i forhold til den ellers forholdsvis lyse overflade.

På trods af at træet egentlig bliver brændt væk, forkuller det ikke, da laseren er kraftig men lyser i kort tid samme sted. Det bliver blot mørkere, og du kan stadig se årene i træet gennem graveringen, hvilket giver et rigtigt flot spil.

Koncept

Memozz Classic er en
livstavle, der gemmer minderne.

Leveringstid

Når udkastet er godkendt,
går der 3-4 hverdage.

FAQ

Få svar på dit spørgsmål
i vores nye FAQ.

Bestil Memozz

Køb dit nye Memozz 
produkt her.