Bryllupsgaver - Memozz Classic tavle

Smukke bryllupsgaver til parret

Memozz Classic – en bryllupsgave med kærlighed

En Memozz er en fantastisk bryllupsgave til parret, som de begge vil glædes over.
Den fortæller om deres fælles liv og oplevelser, og kan altid udvides med flere brikker.

Memozz Classic fortæller parrets historie. Hver brik på deres Memozz symboliserer en begivenhed i deres fælles liv, og som årene går kommer Mindebrikkerne til.
Memozz giver dem en helt unik mulighed for at gemme og erindre minderne resten af livet, og parrets bryllupsgave kan samtidig vise deres mange minder frem på en smuk måde.

Med startsættet medfølger den første brik til deres bryllups Memozz, nemlig Hjertebrikken.
Efter Hjertebrikken har parret helt frit spil til at lave og opbygge deres egen unikke Memozz. I vores webshop har de mulighed for at købe Mindebrikker til mange forskellige lejligheder, og finder de ikke præcis den de vil have, har de altid mulighed for at designe deres helt egen brik. Mange begivenheder har flere brikker i forskellige designs, så der er noget for enhver smag.

På selve Midterpladen graveres et et flot billede af parret, samt deres navne.
Nogle vælger også at få graveret en dato, f.eks. bryllupsdagen, eller den dato hvor parret mødte hinanden for første gang.

Ønskes der ikke en fotogravering på din Memozz Classic bryllupsgave, kan vi selvfølgelig også klare det.
Der er nemlig mulighed for at få lavet en diskret Vandmærkegravering med et flot design, hvor parrets navne graveres ovenpå. En vandmærkegravering er en lys gravering af et motiv som lægges under navnene, og det giver en flot dybde på Midterpladen.

Mindebrik med foto
Mindebrik med kæreste symbol

Vi graverer først når du er helt tilfreds

Når du køber et Memozz Startsæt til bryllupsgave, laver vi allerførst et udkast til dig.

Et udkast er et billede af hvordan din Memozz kommer til at se ud.

Vores grafiker behandler dit billede i vores grafikprogrammer, og laver en opsætning hvor du både ser selve Midterpladen og brikkerne. Udkastet bliver herefter sendt til dig på din mail, og der har du mulighed for enten at lave en rettelse, eller godkende udkastet.

Vi graverer først din Memozz når du er 100% tilfreds.

Graveret bordflag – Perfekte som bryllupsgaver

Et personligt bordflag til brudeparret er en rigtig sød gaveidé.

Som en af de eneste i Danmark, laver vi personlige bordflagsstænger med fotogravering.

På vores tidløse bordflag til par, er selve bordflagsstangen forskudt, så der er plads til at gravere et stort billede af parret. Ovenover graveres parrets navne og eventuelt en dato.

På hver side af stagen graveres et hjerte, og de sætter prikken over i’et på en romantisk og mindeværdig gave. Vores flag er lavet i rustfrit stål, selve stoffet er syet i hånden, og graveringen kan hverken falme eller slides af med tiden.

Med et bordflag fra Memozz har du derfor en af de få bryllupsgaver, som parret bliver ved med at kunne have glæde af igen og igen – i rigtig mange år frem.

Parrets egen personlige bryllupstavle

Parrets egen personlige bryllupstavle

Vi har designet en bryllupstavle. som på en smuk måde forener de store begivenheder i parrets liv. På pladen graveres parrets navne, datoen de blev kærester, datoen de blev forlovet, datoen de blev gift, samt det sted hvor vielsen fandt sted.

Vi ved at det kan være svært at finde en personlig bryllupsgave til parret, men med tavlen fra Memozz er du sikker på at give en helt unik bryllupsgave som vil skabe glæde i mange år frem.

Nærbillede af bryllupstavle
Trætavle til bryllupsgaver
Bryllups trætavle med gravering

Koncept

Memozz Classic er en
livstavle, der gemmer minderne.

Leveringstid

Når udkastet er godkendt,
går der 3-4 hverdage.

FAQ

Få svar på dit spørgsmål
i vores nye FAQ.

Bestil Memozz

Køb dit nye Memozz 
produkt her.